2011. április 18., hétfő

Könyvajánló: Danuvia Gyakorlati tanácsok

Ismét örvendhetnek a Danuviások mivel újabb könyv jelent meg Danuvia Gyakorlati tanácsok címmel. 32 oldal+poszter tele konkrét gyakorlati tanáccsal, szakember tippekkel egy olyan ember tollából (Kóris István alias D. Nagy) akinek nem sok újat lehet mutatni a Danuvia motorral kapcsolatban.



Ajánlónak itt a könyv hátlapszövege:

Szüleink, nagyszüleink mára szinte elfeledett, közútjainkról réges-régen kikopott közlekedési eszköze volt a Danuvia motorkerékpár. Manapság egyre többen szeretnék talpra állítani a padlásról, pincéből a szomszéd kapagépéből és veteránbörzék faládáiból szorgalmasan összegyűjtögetett „alkatrészkupacot”. Ám mikor összeállt a paripa, és az első próbaútra kerülne sor, gyakran azzal szembesül a büszke veterános, hogy a régi „motorozós emlékek” helyett csak az „út szélén szerelős emlékeket” tudja átélni. Ezért a kiadvány szerzője arra vállalkozik, hogy gyakorlati tanácsokat adjon a márkatársaknak, akik szeretnék működőképessé, üzembiztossá tenni kedvenc járművüket.

Ebben az első részben a gyújtás és az üzemanyagrendszer részei, lehetséges hibaforrásai kerülnek sorra, közérthető nyelven és képekkel gazdagon illusztrálva.

A könyv ára 1200.- huf.
Megrendelhető a koris.istvan@chello.hu email címen.









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése