2010. június 3., csütörtök

Alföldi Veterán Börze, Szolnok

Ne feledd, hogy a hétvégén vasárnap a 3 napos Szovjet Jármű Találkozó és Túra részeként, a 31. Alföldi Veterán Börzén Szovjet Jármű Kiállítást tekinthettek meg a szolnoki cora-parkolóban. A Szovjetek újra Szolnokon és most tényleg ideiglenesen fognak nálunk állomásozni!
Ne csodálkozz, ha a szokásosnál több régi szovjet járművel találkozol a hétvégén Szolnokon. Péntektől érkeznek folyamatosan. Szombaton elmennek egy kicsit túrázni a környéken, majd vasárnap reggel 8 órától végig vonulnak az egész városon:
Tiszaliget, Turisztikai Központ – Tiszaligeti sétány – Tisza-híd – Szabadság tér – Zagyva-híd - Gutenberg tér – Verseghy út – Városmajor út - Dr. Sebestyén Gy. út – Zagyva-híd - Szántó krt. - Pozsonyi út – Széchenyi krt. - Thököly út – Mátyás király út – Baross G. út – Kossuth L. út – Kossuth tér – Szabadság tér – Tisza-híd – Cora parkoló útirányon.
9-től megtekinthetőek a cora-parkolóban és még szavazhatsz is rájuk. S megéri, mivel délben a szavazók közt is kisorsolunk egy értékes ajándék csomagot a cora jóvoltából!
A gyerekek sem maradnak program nélkül. Szüleikkel megtekinthetik az országban egyedül álló Pedálos "Moszkvics" találkozót és ki is próbálhatják némelyeket. Persze azt csakis szigorúan a szüleik nélkül. A jogosítványát semelyik gyerkőc ne felejtse otthon! :-)

Várunk mindenkit, kicsiket és nagyokat a 31. Alföldi Veterán Börze rendezvényein!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése